Zona Klient
Miresevinine dyqanet tona!

Ardi dhe Ismail Gani (vellezer), ne vitin 1999, pas nje eksperience 3 vjecare ne tregun e pjeseve te kembimit, krijuan Gani Auto Sh.a. Qe prej 2003 ne importojme pjese kembimi te markave lider ne treg dhe jemi nje nga distributoret me te rendesishem ne vend per keto kompani.
Nexus Logo Jemi krenar te themi se qe prej vitit 2015 jemi pjese e Nexus Automotive International Group. Si pjese e kesaj aleance globale, ne bashkepunojme me nje rrjet te gjere kompanish dhe furnitoresh te pjeseve te kembimit per te ofruar produkte te cilesise me te larte per ju.

Te reja

Produktet e Philips jane lider boteror i llampave ne sektorin auto dhe jane te vetmet qe kane kuarc ne perberjen e tyre. Me llampa Philips ndricimi eshte i qarte dhe çlodhes.

Prodhime nga fabrikat ne France, Portugali dhe Itali. Gama e gjere, jetegjatesia e garantuar, teknologjia me e re dhe eksperienca mbi 100 vjecare ne kete sektor ben qe prodhuesit e automjeteve zgjedhin gjithnje e me shume Exide per mjetet e tyre. 

  • Mercedes-Benz
  • Corteco
  • Philips
  • Wahler
  • Exide
  • Elf