Rreth nesh

Në Shërbimin Tuaj

Tek Gani Auto makina juaj është në duart e sigurta të një stafi me eksperiencë disavjeçare.

Vendodhjet Tona

Mund të na vizitoni në dyqanin tonë në rrugën Dritan Hoxha ose në magazinën e shitjeve me shumicë në Autostradën Tiranë - Durrës kilometri i 12-të.

Shumellojshmeri Produktesh

Produktet tona vi0jnë nga markat dhe prodhuesit më të njohur në botë dhe sigurojnë cilesinë e pjesëve origjinale të makinës.

Kush Jemi Ne

Në vitin 2003 kompania u zhvendos në Laprakë Blloku Gintash 10B, ku sot zhvillon dhe aktivitetin e shitjes me pakicë të pjesëve të këmbimit auto dhe vajrave. Para 2 vitesh kompania bleu magazinë në autostradën Tiranë-Durrës KM 12 ku sot zhvillon aktivitetin e shitjes me shumicë.

Nga viti 2015 Gani Auto Sh.a është anëtare e Nexus, një nga grupet blerëse me të suksesshme dhe fuqishme sot në botë në fushën e pjesëve të këmbimit për makina. Sot kompania ka një shtrirje në të gjithë Shqipërinë dhe mbi 600 klientë shumice. Serioziteti dhe korrektesia në marrëdheniet e punës me furnitorët dhe klientët është motoja e punës sonë.